26 Nisan
2008
01:00

14 Nisan 2008 tarihinde aldığımız Bağlaçlı Listeler ödevi için teslim ettiğim kaynak kod. Ödevinden isminden de anlaşılabileceği gibi ödevin asıl amacı C# dilinde bağlaçlı liste yönetmeyi başarabilmek. Bu ödevimde (en azından ben hata göremedim ödevi gönderdiğimde) bağlaçlı liste kullanımına örnek bulabileceksiniz.

Ödevin içerisinde gerekli yerlerde comment bulacağınıza inanıyorum. Ama yine de anlamadığınız nokta olursa buradan benimle iletişime geçerseniz vizelerimden fırsat bulduğum en ufak aralıkta size cevap yazmaya çalışırım.

Not: Ayrıca ödevin içerisinde Yasemin hocaya bir süpriz var. İfade resmi Görecek mi çok merak ediyorum.

Kaynak kodunu incelemek ve fikir sahibi olmak amacıyla kullanabilirsiniz. Ama lütfen kaynak kodunu kopyala yapıştır yapmayalım, kendimize mal etmeyelim. Onun yerine nasıl çalıştığını inceleyip kavrama yoluna gidelim.

Sınav dönemine geldik. Haydi hayırlısı.

Ek: Bu ödev 100 aldı.

toplam 185 kez okundu | bugün 1 kez okundu

Bir yorum var

  1. Hey gizli bir şey keşfettin afferim :) Bunu buraya XHTML Validliğini sağlasın diye koydum. :)
  2. Bu yorumu UBenzer | Umut Benzer | O da kim? » Proje: C++ ve Nesneye Dayalı Programlama 23 May 2008 tarihinde saat 18.35 iken yazdı.#

    [...] kullandığım kaynak kodunun oldukça büyük bir kısmı Ödev 3’tekinin ya aynısıdır, ya da çok az değiştirilmiş halidir. Onun için bu proje diğer [...]

Yorum RSS'si

Siz de yazmak ister miydiniz?

Yorumlarınızda yazım kurallarına ve noktalama işaretlerine uymanızı rica ediyorum.

Ana Sayfa'ya git İletişelim MSN'den Bağlantı Kurun Kendimi Şanslı Hissediyorum! 19 kişi gelişmeleri RSS ile takip ediyor.